Over ons

Het Zorgmarketingplatform is hét kennisplatform voor marketing in de zorg. Voor netwerken, kennisdeling, inspiratie en innovatie. Het eerste, grootste en actiefste platform voor marketing in de zorg.

Onze ambitie

Onze ambitie is om marketing in de zorg in Nederland sterker op de kaart te zetten en om het zorgmarketingvak verder te professionaliseren. Door het uitwisselen en delen van kennis, ervaring en best practices. Om daarmee de markt- en klantgerichtheid, het ondernemerschap en het innoverend vermogen van zorgorganisaties te kunnen versterken.

Bijeenkomsten, themasessies en onderzoek

Het Zorgmarketingplatform organiseert sinds 2004 bijeenkomsten en themasessies en voert regelmatig onderzoek uit. De afgelopen jaren hebben meer dan duizend marketing- en communicatiemedewerkers, managers en bestuurders van zorgorganisaties deelgenomen aan deze activiteiten. Het Zorgmarketingplatform is een platform met een inhoudelijk, informeel en professioneel karakter.

Voor én door marketing- en communicatieprofessionals in de zorg

Het Zorgmarketingplatform is een platform voor én door marketing- en communicatieprofessionals in de zorg. Het platform is bestemd voor professionals (in dienst) van zorgorganisaties op het gebied van marketing, communicatie, verkoop, service en innovatie én voor leden van het Zorgmarketingplatform. Het lidmaatschap staat open voor iedereen.

Samen sterk

Het Zorgmarketingplatform is een kennisplatform en professioneel netwerk, maar geen opleidingsinstituut. Daarvoor werken we samen met kennis/ en opleidingsinstituten, vakverenigingen, universiteiten, brancheorganisaties en zorgmarketingspecialisten. Omdat zorgmarketing een relatief nieuwe discipline is, zijn we als trendsetter op dit gebied wel vaak betrokken bij het ontwikkelen van zorgmarketingopleidigen.

Het Zorgmarketingplatform werkt samen met verschillende partners. Heb je interesse in samenwerking met Zorgmarketingplatform neem dan contact op.

Recentelijk hebben we een waardevolle partner mogen verwelkomen, wat we hebben aangekondigd in ons persbericht.

Contact en coördinatie van activiteiten

Voor meer informatie over het Zorgmarketingplatform kun je contact opnemen via info@zorgmarketingplatform.nl.

Het Zorgmarketingplatform bestaat sinds 2004 en is een initiatief van Indora Managementadvies en wordt mede mogelijk gemaakt door Spring marketing, met ondersteuning van partners en netwerkcollega’s.