Opleiding

Het Zorgmarketingplatform is een kennisplatform en professioneel netwerk, maar geen opleidingsinstituut. Daarvoor werken we samen met gespecialiseerde kennispartners en opleidingsinstituten. Omdat zorgmarketing een relatief nieuwe discipline is, zijn we als trendsetter op dit gebied vaak betrokken bij het ontwikkelen van zorgmarketingopleidingen.

Kennispartners

Het Zorgmarketingplatform werkt samen met diverse kennispartners uit de praktijk. De Zorgmarketing Praktijk is de verzamelnaam van een aantal gespecialiseerde bureaus met veel praktijkervaring op het gebied van marketing in de zorg en het maatschappelijk werkveld. Kortom, praktijkgerichte specialisten in zorgmarketing.

De bureaus en individuele partners die aangesloten zijn bij De Zorgmarketing Praktijk zijn partner van het Zorgmarketingplatform. Leden van het Zorgmarketingplatform krijgen 20% korting op de workshops van onderstaande bureaus, indien zich aanmelden via het Zorgmarketingplatform.

Bekijk hier het aanbod.

Opleidingsinstituten

Op opleidingsgebied werkt het Zorgmarketingplatform samen met:

Leden krijgen korting op opleidingen en workshops van onze opleidingspartners. Afhankelijk van de opleiding die je kiest kan het prijsvoordeel oplopen van enkele tientallen tot enkele honderden euro’s per opleiding.

Word snel lid en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van het opleidingsaanbod op het gebied van zorgmarketing en -communicatie.