Zorgmarketing Workshops – Effectief onboarden van nieuwe medewerkers

Ontdek het effect van een goede onboarding van nieuwe medewerkers in de zorg

Inschrijving is gesloten

Het effect van tevreden medewerkers in de zorg wordt nog zwaar onderschat.

  1. Veel zorgorganisaties beloven veel in hun personeelsadvertenties maar hebben moeite die belofte waar te maken tijdens de onboarding!
  2. Om nieuwe medewerkers vast te houden is een goede onboarding cruciaal.

Hoe dit werkt, vertellen we je graag op 9 november aanstaande. Dan is het Zorgmarketingplatform met een workshop te gast in Groningen. Leer van de cases van onze contentpartner Excap en ontdek hoe UMC Groningen werk maakt van een goede onboarding van nieuwe medewerkers en medewerkerstevredenheid. En vooral wat het hen oplevert.

Programma

12:30–13:00 uur Inloop en ontvangst


13:00 uur Case van UMCG Groningen & interactieve workshop door gastheer Excap


16:30 uur Einde workshop met borrel

Gastorganisatie en sprekers

Voor deze workshop werkt het Zorgmarketingplatform samen met Excap & UMCG Groningen

Locatie

Mediacentrale
Helperpark 272-298
9723 ZA Groningen

Prijs

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Wil je meer over dit evenement weten, mail dan naar info@zorgmarketingplatform.nl.


Algemene voorwaarden
Bij aanmelding voor de bijeenkomst wordt het bedrag vooraf voldaan door de deelnemer. Ben je al lid van het Zorgmarketingplatform? Dan heb je de mogelijkheid een gratis ledenticket te bestellen. Je kan als lid van het Zorgmarketingplatform ook niet-leden meenemen voor een gereduceerde prijs van €39,95.

Meer informatie omtrent de voorwaarden lees je in de productvoorwaarden 2023.

Afmelden?
Je kunt tot 21 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Mocht je verhinderd zijn, dan is het mogelijk iemand anders te laten deelnemen in jouw plaats. Stuur een email naar info@zorgmarketingplatform.nl om je annulering of overdracht naar een andere deelnemer te regelen.