van Trends naar Marketingplan op 1 A4 (marketingcanvas) in de Zorg

Helaas, in verband met de Corona-crisis zijn alle workshops en bijeenkomsten van het Zorgmarketingplatform tot de zomer afgelast.

We gaan ons buigen over digitale alternatieven en het programma in het najaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en Linkedin-groep en we houden je op de hoogte 

Op donderdagmiddag 14 mei 2020 organiseert het Zorgmarketingplatform een leuke en actieve bijeenkomst. Met als thema: van Trends naar Marketingplan op 1 A4 (marketingcanvas) in de Zorg. 

De middag begint met een inspirerende presentatie over de nieuwste marketingtrends. Spreker is marketingexpert Ment Kuiper, schrijver van het boek Marketingplan op 1 A4.

Daarna ga je samen met zorgmarketingcollega’s zelf aan de slag met de vertaling van de belangrijkste trends naar je eigen zorgmarketingplan op 1 A4 met behulp van het marketingcanvas.

Je krijgt het boek Marketingplan op 1 A4 mee naar huis, samen met een boekje met de nieuwste marketingtrends.

Programma en sprekers

13.00  Inloop met koffie, thee, frisdrank en bijpraten.

13.30  Opening bijeenkomst door Sjors van Leeuwen, coördinator Zorgmarketingplatform.

13.45  Presentatie marketingtrends door Ment Kuiper, marketingexpert en schrijver van Marketingplan op 1 A4. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en trends in het marketingvak? Welke trends zijn voor de zorg en jouw zorgorganisatie van belang? Deelnemers ontvangen een praktisch boekje met een overzicht van de belangrijkste marketingtrends.

14.15  Netwerkbreak met volop gelegenheid om kennis te maken en bij te praten.

14.45  Aan de slag met het maketingcanvas en een zorgmarketingplan op 1 A4. Hoe kun je dit marketingcanvas toepassen, hoe zien de bouwstenen van een sterk zorgmarketingplan eruit en wat kun je van elkaar opsteken? Je gaat met zorgmarketingcollega’s aan de slag met het marketingcanvas.

16.30  Einde bijeenkomst. 

Er is veel ruimte voor deelnemers om bij te praten met collega-zorgmarketeers en kennis en ervaringen uit te wisselen. Leer van collega’s en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied!

Locatie

Regio Utrecht – Arnhem (wordt nog bekend gemaakt).

Prijs – Inclusief boek Marketingplan op 1 A4

€ 95,-  /  Voor leden: € 50,-  /  excl. btw.
Dit is met inbegrip van het boek Marketingplan op 1 A4.

Je kunt tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden.
Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt ook een plaatsvervanger sturen.

Voor wie?

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor professionals (in dienst) van zorgorganisaties zoals marketing- en communicatiemedewerkers, zorgverkopers, accountmanagers, relatiebeheerders en bestuurders, directeuren en managers. En voor leden van het Zorgmarketingplatform. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.