Beheers de ideale online cliëntreis!


Prijs: € 49,95 (incl. BTW) / Gratis voor leden. Plaatsen zijn gelimiteerd!

De beleving van de zorg is vaak niet optimaal. Er vinden continue ontwikkelingen plaats op het gebied van digitale zorg en zorg op afstand, maar de hoge werkdruk onder het zorgpersoneel en de groeiende zorgvraag spelen ook hun parten. Hoe kan jij zorgen dat jouw klanten in deze omstandigheden hun online klantreis zo helder en comfortabel mogelijk kunnen vervolgen?

De workshop “De Ideal Online Cliëntreis” geeft antwoord op die vraag. Beter nog: je leert hoe dit toe te passen in de praktijk en waar jij morgen al mee aan de slag kan. In deze bijeenkomst gaan we in gesprek met o.a. Barbara Kok van Burn Out Poli, die vertelt over hoe zij dit probleemstuk met succes hebben aangepakt, en gaan we verder praktijk-gericht aan de slag. Aan de hand van het See-Think-Do-Care-model leer je stap voor stap hoe jij de online cliëntreis van jouw organisatie ook kan verbeteren.

Over de organisatie

Het Zorgmarketingplatform organiseert deze workshop onder de vlag van de regiobijeenkomst West. In onze regiobijeenkomsten haken we in op de thema’s die dagelijk in jullie regio’s spelen om zo bestaande kennis in de sector—voor leden én niet-leden—te bevorderen. We werken voor deze workshop samen met onze nieuwe partner, Olifant Media, en nemen jullie op 25 mei mee in een onderwerp waar je niet meer omheen kan: de ideale online cliëntreis voor de juiste ervaring in de zorg. Zet dus snel in je agenda dat je 25 mei in het mooie Leiden aanwezig bent. Meld jou en je collega’s vandaag nog aan, zodat jullie samen kunnen werken aan het verbeteren van de cliëntervaring van morgen.

Programma

Datum: 25 mei 2023
Tijd: 12.30 uur – 16.30 uur
Gastorganisatie: Veerle Damen van Olifant Media
Spreker: Barbara Kok (Burn Out Poli)

Agenda:

12.30- 13.00 uur Inloop en ontvangst
13.00 uur Opening & start bijeenkomst
16.30 uur Einde bijeenkomst

Inhoud

Barbara Kok van Burn Out Poli vertelt hoe zij aan de hand van de STDC-strategie werken aan hun naamsbekendheid én sturen op performance. Zo wordt de gehele cliëntreis bediend. Ze laat zien hoe de Burn Out Poli dat heeft aangepakt. Barbara neemt ons ook mee in de verkregen resultaten door deze strategie.

Op basis van de Burn Out Poli case begeleidt Veerle Damen van Olifant Media jullie stap voor stap door het STDC-model. Hoe pas je dit toe op je eigen online cliëntreis? Welke mediavormen passen het beste bij jouw organisatiedoelen? Welke boodschap communiceer je per fase en welke kanalen kan je hier dan aan koppelen?

Je krijgt de ruimte om hierover te sparren met je marketing en communicatiecollega’s, om ervaringen uit te wisselen en om elkaar te inspireren out-of-the-box te denken.

Gastorganisatie en sprekers

Olifant Media logo

Olifant Media

Olifant Media is een online marketingbureau voor maatschappelijk betrokken merken, zoals voor diverse organisaties in de zorg en welzijn sector. Met een expertise in ‘search en social’ verbinden zij merken die zich inzetten voor een positieve verandering met hun doelgroep. Hun doel is ‘Goed doen. En dat goed doen’.

Burn Out Poli

Barbara Kok en Victor Overmars zijn de initiatiefnemers van Burn Out Poli, een onderdeel van Unlimited People. Samen met een team van experts werken zij sinds 2007 vanuit hun vestigingen in Voorburg, Rotterdam, Zwolle en Amsterdam. Burn Out Poli begeleidt als gespecialiseerde zorgaanbieder mensen naar hun onbegrensde authentieke kracht.

Waar?

Olifant Media
Bargelaan 180-200
2333 CW Leiden

premium bootstrap themes

Tip! De locatie ligt tegenover het station en is erg goed bereikbaar met het OV.

Voor wie?

De bijeenkomst is toegankelijk voor marketing-, communicatie-, innovatie- en HR-medewerkers (in dienst) van zorgorganisaties, en voor leden van het Zorgmarketingplatform.


Prijs: € 49,95 (incl. BTW) / Gratis voor leden. Plaatsen zijn gelimiteerd!

Algemene voorwaarden
Bij aanmelding voor de regiobijeenkomst wordt het bedrag vooraf voldaan door de deelnemer. Ben je al lid van het Zorgmarketingplatform? Dan heb je de mogelijkheid een gratis ledenticket te bestellen. Je kan als lid van het Zorgmarketingplatform ook niet-leden meenemen voor een gereduceerde prijs van €39,95.

Afmelden?
Je kunt tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Mocht je verhinderd zijn, dan is het mogelijk iemand anders te laten deelnemen in jouw plaats. Stuur een email naar info@zorgmarketingplatform.nl om je annulering of overdracht naar een andere deelnemer te regelen.