Regiobijeenkomst Employee Branding en Employee Experience

Helaas, in verband met de Corona-crisis zijn alle workshops en bijeenkomsten van het Zorgmarketingplatform tot de zomer afgelast.

We gaan ons buigen over digitale alternatieven en het programma in het najaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en Linkedin-groep en we houden je op de hoogte 

Op dinsdagmiddag 21 april 2020 zijn we te gast bij Alliade in Friesland. Bekend van zorgmerken als Talant, Meriant, Reik en Wil. Locatie: Woonzorgcentrum LindeStede in Wolvega.

Voor een boeiende middag over Employee Branding en Employee Experience. Speciaal georganiseerd voor zorgmarketeers die werkzaam zijn in Noord-Nederland.

Een boeiende en leerzame bijeenkomst over het binden en boeien van medewerkers, medewerkers als ambassadeurs van de organisatie en de rol van de zorgmarketeer daarbij.

Programma en sprekers

13.30  Inloop en ontvangst.

14.00  Opening door Sjors van Leeuwen (Zorgmarketingplatform) en Joukje Marra (Alliade).

14.15  Employee Branding in de zorg – Ervaringen uit de praktijk door Gerry de Valk. Iedere organisatie in de zorg staat voor enorme uitdagingen. Personeel is er daar een van. Hoe hou je zorgmedewerkers vast en zorg je dat ze ambassadeurs worden van jouw organisatie? Diverse praktijkvoorbeelden passeren de revue met do’s, dont’s en tips waarmee je direct aan de slag kunt. Wat kun je bovendien doen om sollicitanten aan tafel te krijgen? Robert Buning zal als side-kick van Gerry meer vertellen over inbound recruitment. En dat is misschien anders dan HR gewend is. Samen met de organisatie brengt Robert de vacature naar de kandidaat in plaats van andersom.

15.00  Netwerkbreak.

15.30  Employee Experience – De belangrijkste succesfactoren door Baukelina van der Weij (Store Support). Een pakkende presentatie over het creëren van een prijswinnende medewerkersbeleving. Met als resultaat: meer tevreden en meer betrokken medewerkers, lager verzuim en minder verloop. Met voorbeelden uit verschillende sectoren waar we in de zorg van kunnen leren.

16.15  Afronding en einde.

Er is veel ruimte voor deelnemers om bij te praten met collega-zorgmarketeers en kennis en ervaringen uit te wisselen. Leer van collega’s en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied!

Locatie

Bij Woonzorgcentrum LindeStede, Steenwijkerweg 49, 8471 KZ in Wolvega.

Prijs

€ 75,-  /  Voor leden: € 0 (gratis)  /  excl. btw.

Je kunt tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden.
Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt ook een plaatsvervanger sturen.

Voor wie?

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor marketing- en communicatiemedewerkers van zorgorganisaties en van leden van het Zorgmarketingplatform. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.