Q & A-zorgmarketingsessie2: krijg antwoord op al jouw vragen!!

Online Q & A-sessie: krijg antwoord op al jouw marketingvragen!

Wanneer: Donderdag 25 maart 2021 – Van 11 tot 12 uur.
Voor wie: Marketing- en Communicatieprofessionals van zorgorganisaties.
Door wie: Sjors van Leeuwen (Zorgmarketingplatform).
Prijs: Geen kosten (gratis).
Aanmelden: Stuur een mail naar info@zorgmarketingplatform.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Op donderdag 25  maart 2021 organiseert het Zorgmarketingplatform een online Q & A-sessie waarin deelnemers samen elkaars marketingvragen beantwoorden.

Onder leiding van gespreksleider Sjors van Leeuwen van het Zorgmarketingplatform wordt de ‘wisdom of the crowd’ op een praktische en laagdrempelige manier ingezet. Deelnemers brengen tijdens de sessie hun vragen in en gezamenlijk worden antwoorden geformuleerd en tips en trucs uitgewisseld.

De Q & A-sessies zijn alleen toegankelijk voor marketing- en communicatieprofessionals van zorgorganisaties en leden van het Zorgmarketingplatform.  Meld je snel aan want we houden het aantal deelnemers beperkt vanwege de interactie.

Stuur een mail naar info@zorgmarketingplatform.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Bekijk hier de agenda met alle online sessies en clinics.

Sjors van Leeuwen is coördinator van het Zorgmarketingplatform en management- en marketingadviseur. Hij heeft de afgelopen twintig jaar meer dan 75 zorgorganisaties in care en cure geholpen bij vraagstukken op het gebied van strategie, marketing en klantgericht ondernemen (CRM). Sjors is initiatiefnemer van het Zorgmarketingplatform en auteur van diverse boeken over marketing in de zorg.