Q & A-zorgmarketingsessie 2: krijg antwoord op al jouw vragen!!

Op woensdag 16 december 2020 organiseert het Zorgmarketingplatform een Q & A-zorgmarketingsessie waarin deelnemers samen elkaars marketingvragen beantwoorden.

Onder leiding van gespreksleider Sjors van Leeuwen van het Zorgmarketingplatform wordt de ‘wisdom of the crowd’ op een praktische en laagdrempelige manier ingezet. Deelnemers brengen tijdens de sessie hun vragen in en gezamenlijk worden antwoorden geformuleerd en tips en trucs uitgewisseld.

De Q & A-zorgmarketingsessie is een laagdrempelige en informele manier om snel kennis en ervaringen te delen en te leren van elkaars best practices.

Programma

13.45  Inloop en ontvangst.

14.00  Opening Q & A-sessie door Sjors van Leeuwen, coördinator Zorgmarketingplatform.

14.05  Inventariseren en gezamenlijk beantwoorden van vragen.

16.00  Einde sessie.

Vragen die in het verleden de revue passeerden waren bijvoorbeeld: waar vind ik marktinformatie, hoe bereik ik verwijzers en wijkteams, hoe krijgt onze afdeling meer structuur (minder adhoc-werk), waar moeten we opletten als we met CRM aan de slag gaan, hoe krijgen we managers en medewerkers mee in het marketingdenken, waar begin je met een (strategisch) marketingplan, hoe kun je markt- en klantonderzoek snel en goedkoop uitvoeren, hoe kunnen we onze resultaten meten, hoe kunnen we onze doelgroep het beste bereiken, via welke kanalen en media? hoe zet je als organisatie het relatiebeheer op, hoe kunnen we klanten meer betrekken? etc.

Locatie

Naam locatie/plaats volgt nog, hangt mede af van waar de deelnemers vandaan komen.

Prijs

€ 50,-  /  Voor leden: gratis  /  excl. btw.

Je kunt tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden.
Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt ook een plaatsvervanger sturen.

Voor wie?

De Q & A-sessies zijn alleen toegankelijk voor marketing- en communicatieprofessionals van zorgorganisaties en leden van het Zorgmarketingplatform. Het minimum aantal deelnemers is 6 en het maximum aantal deelnemers is 16. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.