Online sessie Stories, Stories, Stories

Mini-verhalen met een grote impact

Online sessie: Stories, Stories, Stories

Wanneer: Dinsdag 26 januari 2021 – Van 13.00 tot 14.00 uur.
Voor wie: Marketing- en Communicatieprofessionals van zorgorganisaties.
Door wie: Martijn Hulst en Amy Vermeulen (Zorgbroeders).
Prijs: Geen kosten (gratis).
Aanmelden: Stuur een mail naar info@zorgbroeders.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Instagram heeft stories. Facebook werkt met stories. Tiktok-filmpjes zijn kleine verhalen. LinkedIN heeft ze inmiddels ook. Én nu begint Google er ook al mee.

Mini-verhalen nemen een steeds belangrijke rol binnen je online marketingcommunicatiestrategie. Maar wat moet je er mee? Hoe zet je het effectief in? En wanneer kan je deze nieuwe ontwikkeling gewoon naast je neerleggen.

In een uur wordt je bijgepraat en krijg je bruikbare tips van social media adviseur Amy Vermeulen en marketingcommunicatie strateeg Martijn Hulst. Deze Zorgbroeders geef je hét verhaal over stories, waarmee jij in 2021 aan de slag kan.

Meld je snel aan. Stuur een mail naar info@zorgbroeders.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Bekijk hier de agenda met alle online sessies en clinics.

Zorgbroeders zijn regisseur van Zorgmarketing. De zorgbroeders zijn door de wol geverfd op het gebied van zorg en (online) marketingcommunicatie. Wat ons drijft, is jouw patiënt of cliënt helpen de beste keuzes te maken in de wereld van de zorg. We doen dit door buitenstebinnen te kijken: we kruipen in de huid van de patiënt of cliënt. Hierdoor weet jij wat zij willen en kan jij je (online) marketingcommunicatie daar perfect op afstemmen. Wij versterken jou in het voeren van de regie. Niet voor de bühne, we zorgen er ook voor dat het werkt!