Online sessie Merkwaardige content

Met content positioneer je jouw organisatie en merk!

Online sessie: Merkwaardige content

Wanneer: Dinsdag 2 februari 2021 – Van 13.00 tot 14.00 uur.
Voor wie: Marketing- en Communicatieprofessionals van zorgorganisaties.
Door wie: Martijn Hulst en Esther Bos (Zorgbroeders).
Prijs: Geen kosten (gratis).
Aanmelden: Stuur een mail naar info@zorgbroeders.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Een tekst of een video is niet zo maar een content over onderwerp. De content positioneert je organisatie. Hoe jij de content schrijft en zichtbaar maakt, maken je merk. Ook in de zorg!

Door in aansluiting op je merk content te ontwikkelen, wordt jouw manier van communiceren echt merkwaardig. Je overstijgt de algemene tekst én de patiënt, naaste of werkzoekende krijgt de juiste beleving van je zorgorganisatie.

In een uur nemen copywriter en adviseur Esther Bos en marketingcommunicatie strateeg Martijn Hulst mee in de wereld van content. Deze Zorgbroeders maken jouw teksten en video’s in 2021 merkwaardig.

Meld je snel aan. Stuur een mail naar info@zorgbroeders.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Bekijk hier de agenda met alle online sessies en clinics.

Zorgbroeders zijn regisseur van Zorgmarketing. De zorgbroeders zijn door de wol geverfd op het gebied van zorg en (online) marketingcommunicatie. Wat ons drijft, is jouw patiënt of cliënt helpen de beste keuzes te maken in de wereld van de zorg. We doen dit door buitenstebinnen te kijken: we kruipen in de huid van de patiënt of cliënt. Hierdoor weet jij wat zij willen en kan jij je (online) marketingcommunicatie daar perfect op afstemmen. Wij versterken jou in het voeren van de regie. Niet voor de bühne, we zorgen er ook voor dat het werkt!