Online sessie Journey’s in de zorg

Denken in reizen om écht klantgericht te gaan werken

Online sessie: Journey’s in de zorg

Wanneer: Dinsdag 9 februari 2021 – Van 13.00 tot 14.00 uur.
Voor wie: Marketing- en Communicatieprofessionals van zorgorganisaties.
Door wie: Martijn Hulst en Richelle de Rie (Zorgbroeders).
Prijs: Geen kosten (gratis).
Aanmelden: Stuur een mail naar info@zorgbroeders.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Er wordt al een paar jaar gesproken over patiëntreizen, kandidaatsreizen, etc. in de zorg. Soms wordt het verward met zorgpaden. Of lijkt het alleen te gaan over gastvrijheidsconcepten.

Denken in reizen is echter veel. Het geeft je handvaten om écht klantgericht te gaan werken. Je kan het gebruiken om je middelenmix effectiever in te zetten. En bovenal het leert je buitenstebinnen te denken.

In uur wordt je door adviseur Richelle de Rie en marketingcommunicatie strateeg Martijn Hulst op reis genomen door de mogelijkheden en onmogelijkheden van reizen in de zorg. Deze Zorgbroeders geven je hét startpunt voor jouw reizen in 2021.

Meld je snel aan. Stuur een mail naar info@zorgbroeders.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Bekijk hier de agenda met alle online sessies en clinics.

Zorgbroeders zijn regisseur van Zorgmarketing. De zorgbroeders zijn door de wol geverfd op het gebied van zorg en (online) marketingcommunicatie. Wat ons drijft, is jouw patiënt of cliënt helpen de beste keuzes te maken in de wereld van de zorg. We doen dit door buitenstebinnen te kijken: we kruipen in de huid van de patiënt of cliënt. Hierdoor weet jij wat zij willen en kan jij je (online) marketingcommunicatie daar perfect op afstemmen. Wij versterken jou in het voeren van de regie. Niet voor de bühne, we zorgen er ook voor dat het werkt!