Online sessie Employee experience strategie voor HR & Mar/Com

Aandacht voor jullie medewerkers is het nieuwe goud!

Online sessie: Employee experience strategie voor HR & Mar/Com

Wanneer: Maandag 8 maart 2021 – Van 13:00 tot 14:00 uur.
Voor wie: HR- en Mar/Com-professionals van zorgorganisaties.
Door wie: Gerry de Valk (website).
Prijs: Geen kosten (gratis).
Aanmelden: Stuur een mail naar gerry@gerrydevalk.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Deze online sessie vindt ook plaats op:

  • Donderdag 8 april van 13:30 tot 14:30 uur.
  • Maandag 10 mei van 10:00 tot 11:00 uur.

In deze online sessie ga je met Gerry de Valk in gesprek over de belangrijkste (eerste) stappen om medewerkers op de eerste plaats in jouw organisatie te zetten. En hoe jij dat kunt initiëren.

De behoeften van medewerkers in de zorg veranderen in hoog tempo. Diep van binnen willen ze ervaren dat hun dagelijkse werk van betekenis is en gewaardeerd wordt. Aandacht dus. En als je ergens van betekenis moet kunnen zijn, is het wel de zorg. Toch is het verloop van personeel enorm.

Meer aandacht voor medewerkers dus. Jij bent ervan overtuigd dat HR, samen met Marketing & Communicatie, haar rol en verantwoordelijkheid moet nemen door dit veranderproces te faciliteren. Jij gelooft in een HR die de motor is in de ontwikkeling naar een mensgerichte organisatie waar duurzaam gelukkiger en succesvoller gewerkt wordt.

Maar hoe pak jij als HR-professional, in samenwerking met Marketing & Communicatie, die handschoen op? Hoe zorgen jullie voor een omgeving waarin medewerkers iedere dag fluitend naar hun werk gaan? Omdat ze leuk werk doen en ze gewaardeerd worden om wat ze doen. En ze langer bij de organisatie blijven. En dat je daardoor de meest aantrekkelijke werkgever in de regio te wordt.

Tijd voor een employee experience strategie!

Meld je snel aan. Stuur een mail naar gerry@gerrydevalk.nl en je ontvangt de link naar de online sessie.

Bekijk hier de agenda met alle online sessies en clinics.

Gerry de Valk is ervan overtuigd dat excellent leiderschap zorgt voor tevreden medewerkers. En die tevreden medewerkers zorgen op hun beurt voor tevreden cliënten, bewoners en patiënten. Haar missie: medewerkers op de eerste plaats in iedere organisatie. Dat doet ze o.a. via trainingen waarin ze haar ruime ervaring als interim-manager en ondernemer in de zorg combineert met haar kennis over employee experience: www.gerrydevalk.nl