Zorgmarketing workshop – Medewerkers mee in zorginnovaties!

Leer hoe je teams voorbereid voor innovatie in een tijd van toenemende digitalisering.

Early Bird € 49,95 * Nu €99 (excl. BTW)!* Aanbod geld t/m 31 juli. Gratis voor leden.

Steeds meer innovaties verlichten het werk voor zorgnemers in de zorg. Maar veel innovaties van deze innovaties beïnvloeden daarmee ook de patiënt- of cliënttevredenheid. Hoe ervaren zij de zorg, nu deze steeds digitaler wordt? Kunnen je medewerkers wel met de nieuwe digitale zorg-innovaties omgaan? Wat doe je als je meer zorg op afstand kan verlenen en contactmomenten in persoon verminderen? Hoe behoud je de verbinding?

Kortom: hoe introduceer jij zorginnovaties aan je medewerkers?

In de Zorgmarketing Workshop ‘Medewerkers mee in zorginnovaties’ staat dit onderwerp centraal. Tijdens een middag met een volle agenda gaan we in gesprek met Lieke Stokkers van BeterDichtbij—een expert in digitale communicatie tussen patiënt en specialist. Daarnaast licht De Zorggroep toe hoe zij innovaties in hun eigen organisatie introduceren. En aan het einde van de workshop neem je een paar stevige actiepunten mee om zelf aan de slag te gaan!

Programma

12:30–13:00 uur
Inloop en ontvangst
13:00 uur
Opening & start workshop. Lieke van BeterDichtbij neemt je mee in de succesfactoren binnen zorgorganisaties, en ontdek samen met Yvonne en Anouschka van De Zorggroep innovatie tot leven te brengen in jouw eigen organisatie.
16:30 uur
Einde workshop

Gastorganisatie en sprekers

Voor deze workshop werkt het Zorgmarketingplatform samen met De Zorggroep en BeterDichtbij.

De Zorggroep | Venlo

De Zorggroep is met ruim 5100 medewerkers en 2200 vrijwilligers de grootste VVT-aanbieder in Noord- en Midden-Limburg. De organisatie biedt ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft via thuiszorg en vele woon- en zorgcentra. Een betekenisvol leven leiden, zelf- en samenredzaam en bovenal gelukkig zijn staan centraal. Dit vraagt om een visie met het oog gericht op morgen.

Binnen De Zorggroep hebben Innovatie en Marketing & Communicatie de handen ineengeslagen. Samen hebben ze een succesvolle aanpak ontwikkeld die de brug slaat tussen vernieuwing en betrokkenheid, en delen die tijdens deze workshop graag met jou. Ontdek hoe Yvonne Moonemans en Anouschka Bänziger innovatie tot leven hebben gebracht, en hoe jij deze principes ook kunt toepassen in jouw organisatie.

img

Anouschka Bänziger, manager Marketing & Communicatie

Anouschka is al meer dan 10 jaar communicatieadviseur en leidinggevende in de zorgsector. Met een loopbaan in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en nu in de ouderenzorg weet ze wat er speelt en heeft ze veel ervaring opgedaan in het meenemen van zorgprofessionals in veranderingen.

img

Yvonne Moonemans, Manager Innovatie

Yvonne’s loopbaan staat in het teken van innoveren en veranderen. Vanuit haar ruime kennis als wijkverpleegkundige tot managementrollen, maar zeker ook haar ervaring vanuit het vallen en opstaan in de praktijk, weet zij feilloos hoe nieuwe initiatieven te ontplooien en deze van idee tot implementatie en succesvolle voortzetting te begeleiden.

BeterDichtbij

Het landelijke communicatieplatform BeterDichtbij heeft in de afgelopen 5 jaar al zo’n 25.000 zorgverleners ondersteund en begeleid bij de inzet van digitaal contact. In deze presentatie neemt Lieke Stokkers je mee middels geleerde lessen bij het betrekken, overtuigen en ondersteunen van zorgverleners bij de digitale transformatie. Laat je inspireren en kom alles te weten over hoe je innovaties voor en door zorgverleners tot een succes kunt maken.

BeterDichtbij is een digitaal communicatieplatform ontstaan uit een samenwerkingsinitiatief van alle Nederlandse ziekenhuizen, dat er naar streeft om eenvoudig en veilig contact in de zorg te realiseren in de snelle ontwikkelingen die de sector op dit moment doorstaat. Hierin nemen zij zowel de communicatiemiddelen als de processen binnen zorgorganisaties onder de loep.

img

Lieke Stokkers, Consultant

Lieke is een ervaren consultant bij BeterDichtbij. Dankzij haar bachelor communicatiewetenschappen, master sociologie en ervaring in verschillende zorgorganisaties heeft ze veel kennis opgedaan die ze graag op inspirerende wijze met anderen deelt.

Schrijf je nu in!

Locatie

premium bootstrap themes

Hoeve Rosa
Grubbenvorsterweg 66
5975 RB Sevenum
 

Algemene voorwaarden
Bij aanmelding voor de regiobijeenkomst wordt het bedrag vooraf voldaan door de deelnemer. Ben je al lid van het Zorgmarketingplatform? Dan heb je de mogelijkheid een gratis ledenticket te bestellen. Je kan als lid van het Zorgmarketingplatform ook niet-leden meenemen voor een gereduceerde prijs van €39,95.

Afmelden?
Je kunt tot 21 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst kostenloos per email afmelden. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Mocht je verhinderd zijn, dan is het mogelijk iemand anders te laten deelnemen in jouw plaats. Stuur een email naar info@zorgmarketingplatform.nl om je annulering of overdracht naar een andere deelnemer te regelen.