LEADRS en GOOGLE presenteren Online recruitment in de zorg

Op dinsdag 9 oktober organiseert online marketingbureau LEADRS met Google een event over online recruitment in de zorg.

LEADRS en Google laten tijdens dit event zien hoe je online jouw zorgorganisatie als aantrekkelijke werkgever kunt positioneren (o.a. employee branding). De focus ligt op zorgbedrijven die het gehele proces van werving tot aan onboarding en retentie goed willen inregelen. Op grond van referentie cases, lessons learned en een compleet online programma laat LEADRS zien hoe dit mogelijk is. Het event is voor marketing- en HRM-managers van zorgorganisaties en zorg gerelateerde bedrijven. 

Jordi Damen, directeur van LEADRS: “We zien dat veel zorgorganisaties worstelen om de juiste collega’s te vinden. Vaak zijn er wel online en offline initiatieven, maar deze vinden versnipperd en niet geïntegreerd door marketing en HRM plaats. Samen met Google laten we zien hoe je online recruitment succesvol kunt organiseren en implementeren, waarbij ook de opvolg/onboarding processen aangepast worden.”

LEADRS is kennispartner en lid van het Zorgmarketingplatform en bundelt de krachten met Google om zorginstellingen en zorg gerelateerde bedrijven te ondersteunen bij het online werven van personeel. Ben jij als HRM- of marketingmanager werkzaam in de zorg en ben je benieuwd wat de mogelijkheden van online recruitment zijn om nieuwe medewerkers goedkoper te werven via online marketing? Bekijk hieronder het programma en schrijf je snel in.

Programma en sprekers

09:30 – 10:00  Ontvangst
10:00 – 10:15  Introductie – Waarom online recruitment inzetten? Trends & kansen (Google)
10:15 – 10:45  Online oriëntatieproces naar banen binnen de zorg (Google)
10:45 – 11:00  Korte pauze
11:00 – 11:15  Praktijkcase & benchmarks online recruitment in de zorg (klant LEADRS)
11:15 – 12:00  Voorbeeld van compleet programma/aanpak voor online recruitment (LEADRS)
12:00 – 13:00  Lunch & napraten

Kortom, het wordt een hele mooie ochtend waarbij je naar huis gaat met een compleet plan van aanpak!

Aanmelden en organisatie

Je kunt je voor dit event op dinsdag 9 oktober aanmelden via de event-website van Google.

Het event wordt georganiseerd door LEADRS samen met Google. 

Locatie

Het event vindt plaats op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam. Het adres staat vermeld op de aanmeldpagina van Google.   

Prijs

Aan dit event zijn GEEN kosten verbonden.

Quick Scan Online recruitment

Leden van het Zorgmarketingplatform krijgen van LEADRS een Quick Scan Online recruitment aangeboden. Na het online uitvoeren van deze quick scan krijg je van LEADRS 5 concrete adviezen (quick wins) op maat over hoe je de online recruitment van de organisatie kan verbeteren. Ben je lid van het Zorgmarketingplatform en wil je kosteloos gebruik maken van deze quick scan, neem dan contact op met Jordi Damen van LEADRS via jordidamen@leadrs.nl

Voor wie?

Het event is voor marketing- en HRM-managers van zorgorganisaties en zorg gerelateerde bedrijven.