Jubileum-zomerbijeenkomst Sterk merk in de zorg

Op donderdagmiddag 13 juni 2019 organiseert het Zorgmarketingplatform een leuke en actieve jubileum-zomerbijeenkomst. Met als centrale thema: Sterk merk in de zorg. Ook worden de resultaten van het Zorgmarketing Onderzoek 2019 toegelicht en ga je zelf aan de slag met het merkcanvas. Deelnemers krijgen het nieuwe boek Power to the people – Sterk merk in de zorg na verschijning (na de zomer) kosteloos toegestuurd.

Programma en sprekers

13.00  Inloop met koffie, thee, frisdrank en bijpraten.

13.30  Opening bijeenkomst door Sjors van Leeuwen, coördinator Zorgmarketingplatform.13.40  Presentatie resultaten Zorgmarketing Onderzoek 2019. Wat gebeurt er op het gebied van Zorgmarketing in Nederland en hoe scoort jouw zorgorganisatie op dit gebied?

14.00  Presentatie Marian Draaisma over het bouwen van een sterk merk in de zorg. Wat zijn belangrijke bouwstenen voor sterk zorgmerk? Hoe hebben Pluryn en andere zorgorganisaties dat aangepakt? Zowel op het gebied van internal als external branding? Wat zijn handige tools, tips en modellen en wat zijn de belangrijkste lessons learned? Je hoort het in deze presentatie.

14.30  Presentatie van het nieuwe boek Power to the people – Sterk merk in de zorg. Dit is het derde boek in de reeks Power to the people en de opvolger van het boek Online marketing in de zorg. Dit derde boek over een Sterk merk in de zorg komt na de zomer uit.Het boek bevat niet alleen veel praktische inzichten en praktijkvoorbeelden, maar ook een handige toolbox met o.a. het merkcanvas, merkpositioneringsmodel, merkwaardeketen, merksysteem, merkpaspoort en diverse merkchecklisten.Deelnemers krijgen het nieuwe boek Power to the people – Sterk merk in de zorg na verschijning (na de zomer) kosteloos toegestuurd.

14.45  Netwerkbreak met volop gelegenheid om kennis te maken en bij te praten.

15.15  Aan de slag met het merkcanvas en de bouwstenen van een sterk zorgmerk! Hoe kun je dit merkcanvas toepassen, hoe zien jouw merkbouwstenen er uit en die van jouw zorgmarketingcollega’s en wat kun je van elkaar opsteken?

16.30  Einde bijeenkomst Met deze speciale jubileum-zomerbijeenkomst sluiten we het eerste deel van 2019 – en de eerste 15 jaar van het Zorgmarketingplatform – op een leuke en leerzame manier af. Een mooie gelegenheid om bij te praten en kennis en ervaring te delen.

Locatie

Beeckestijn Business School
Leusderend 30
3832 RC  LEUSDEN
Zie route/contact.

Prijs – Inclusief boek

€ 95,-  /  Voor leden: € 50,-  /  excl. btw.

Je kunt tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden.
Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt ook een plaatsvervanger sturen.Dit is met inbegrip van het boek Power to the people – Sterk merk in de zorg. Deelnemers krijgen het boek na verschijning (na de zomer) kosteloos toegestuurd.

Voor wie?

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor professionals (in dienst) van zorgorganisaties zoals marketing- en communicatiemedewerkers, zorgverkopers, accountmanagers, relatiebeheerders en bestuurders, directeuren en managers. En voor leden van het Zorgmarketingplatform. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.