Expertclass GIF marketing® in de zorg

Op woensdag 18 september 2019 verzorgt online marketingbureau Leadrs een expertclass over GIF marketing®. De nieuwste trend om onderscheidend te zijn ten opzichte van je concurrenten met GIFjes (bewegende beelden achter elkaar in repeterende vorm die zorgen dat je banner of uiting opvalt bij de doelgroep).

GIF marketing®  in de zorg

Leadrs heeft dit als eerste online bureau in Nederland gelanceerd voor haar eigen recruitment campagne. Inmiddels zijn de GIFjes van Leadrs wereldwijd al meer dan 50 miljoen keer gebruikt. Bekijk hier het kanaal van Leadrs https://giphy.com/leadrsnl/.Doordat de GIFjes campagne & bijbehorende contentstrategie zo succesvol was heeft Leadrs dit ook voor andere zorgklanten uitgerold, zoals voor de werving van nieuwe collega’s, waarbij de all-in wervingskosten per medewerker slechts € 101,- bedragen.In deze expertclass neemt Leadrs je mee in de achtergrond van GIF marketing®, de kansen, succesvolle voorbeelden bij andere zorg instellingen en een compleet stappenplan om met jouw zorgorganisatie GIF marketing® succesvol toe te passen en het effect te ervaren.

Leadrs ontwikkelt GIF marketing® aanpak

Leaders heeft veel ervaring in de zorg op het gebied van het online werven van cliënten, patiënten en medewerkers. Leadrs heeft een aanpak ontwikkeld om met GIF marketing® om onderscheidend te zijn met opvallende concepten die erg succesvol zijn. Speciaal voor het Zorgmaketingplatform zullen ze deze aanpak als eerste binnen de zorg lanceren/delen. Leadrs is lid en kennispartner van het Zorgmarketingplatform.

Programma en sprekers

13.15  Inloop en ontvangst.

13.30  Achtergrond van GIF marketing®, succesvolle cases uit de praktijk, 12 stappen om GIF marketing® succesvol toe te kunnen passen.

16.30  Einde bijeenkomst.Deelnemers krijgen nieuwe inzichten en concrete voorbeelden, adviezen en een compleet GIF marketing® stappenplan mee naar huis. De expertclass wordt door Leadrs georganiseerd i.s.m. het Zorgmarketingplatform.

Locatie

Leadrs
Neerloopweg 10
4814 RS  Breda (zie routebeschrijving).

Prijs

Gratis. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar jordidamen@leadrs.nl onder vermelding van:

Jouw naam, functie, naam organisatie, (mobiel) telefoonnummer.

Voor wie?

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor marketing- en communicatiemedewerkers, beleidsmedewerkers, bestuurders, directeuren en managers van zorgorganisaties en van leden van het Zorgmarketingplatform. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.