Bijspijkeren op de Zorgmarketing Summerschool

Je kunt de komende tijd gebruiken om jouw marketingkennis en vaardigheden bij te spijkeren. De workshops en opleidingen die in Juli en Augustus hebben plaatsgevonden zijn uit onderstaande lijst verwijderd.

Trainingen bij Beeckestijn Business School

In augustus kun je bij Beeckestijn Business School terrecht voor een groot aantal korte trainingen over tal van onderwerpen. Van storytelling tot conversie-optimalisatie, GDPR en schrijven voor online. Bekijk Beeckestijn’s Summerschool 2018.

Workshops bij De Zorgmarketing Praktijk

De Zorgmarketing Praktijk organiseert diverse eendaagse workshops zoals:
26 september 2018 – Workshop Social Media (Spring zorgmarketing).
04 oktober 2018 – Workshop SEO in de zorg (Spring zorgmarketing).
25 oktober 2018 – Workshop Strategische zorgmarketing (Indora).

Multichannel Marketing Expertclass bij NXT Pharma

Deze Multichannel Marketing Expertclass start op 6 september. Hierin wordt het 6C-model voor multichannel marketing gevolgd. In 6 lesdagen worden de verschillende C’s diepgaand behandeld en worden er best practices van buiten en binnen Farma en Medical Devices besproken. Hier vind je meer informatie over deze expertclass.

Online marketeer (Expert) bij Beeckestijn Business School

Wil jij je verder ontwikkelen tot online marketing expert? Mooie plannen ontwikkelen en zelf met de uitvoering aan de gang? Dan is de opleiding Online Marketeer wat voor jou! In 26 colleges ga je zelf actief aan de slag met de belangrijkste facetten van online marketing. Start in september op verschillende datums. Lees meer over deze Online marketeer (Expert) opleiding.

Collegereeks De Psychologie van de Klant bij ISL

Deze uitgebreide collegereeks start op 3 oktober 2018. Meer informatie op: Start collegereeks De Psychologie van de Klant: hoe werkt het consumentenbrein? (Institute for Service Leadership)