Bijeenkomst Zorgmarketingplatform op 20 december

Op dinsdag 20 december 2022 is er een speciale bijeenkomst van het Zorgmarketingplatform. Het thema: Werven in de zorg! Het belooft weer een leerzame, boeiende en vooral inspirerende bijeenkomst te worden. Met voldoende ruimte om onderling bij te praten en kennis en ervaringen te delen. Binnenkort meer nieuws over het programma, dus reserveer alvast 20 december in jouw agenda.

Programma en sprekers

13.00  Inloop en ontvangst.

13.20  Opening & Start bijeenkomst.

We heben weer een goed gevuld programma voor jullie klaarstaan. Met 2023 in aantocht hebben we inspirerende sprekers gevraagd ons mee te nemen in hun cases. We delen graag mede dat o.a. Koen Jordaan (Apostle), Ina Snier (Van Neynsel) en Joep van de Ven (Spring Marketing) ons zullen toespreken.

  • Koen Jordaans – Apostle ‘Collega’s werven Collega’s’ – Hoe kun je zorgmedewerkers laten meehelpen om zelf hun nieuwe collega’s te zoeken met inzet van sociale media? En met regie op de wervingsboodschap? Koen Jordaans van het social mediabedrijf Apostle neemt jullie mee in de kracht van eigen medewerkers bij het werven van nieuwe medewerkers. 
  • Ina Snier – Van Neynsel ‘Een sterk verhaal’ – Je zult de opdracht maar krijgen: werf 60 nieuwe medewerkers! Voor de nieuwe zorglocatie Wij Zijn Zuiderschans in ’s-Hertogenbosch zocht men een heel nieuw team. Dat aan de slag ging met de sociale benadering van dementie. Met storytelling en escaperooms in het sollicitatieproces kreeg Van Neynel ruim 300 sollicitanten over de vloer en had haar bezetting binnen drie maanden op orde. 
  • Joep van de VenSpring Marketing ‘Werving in de zorg: hoe pak je dat aan?’Het is misschien wel de grootste marketing- en communicatie-uitdagingen voor zorgorganisaties van dit moment. Hoe bereik je de juiste kandidaten voor je vacatures en hoe overtuig je ze te solliciteren? Joep van de Ven van Spring marketing neemt je mee in de laatste inzichten. Wat werkt nu echt! En wat zeker niet!

16.30  Kerstborrel ter afronding en einde.

Er is veel ruimte voor deelnemers om bij te praten met collega-zorgmarketeers en kennis en ervaringen uit te wisselen. Leer van collega’s en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied!

Wat je mee naar huis neemt

  • Nieuwe kennis, inspiratie en ideeën om mee te nemen in de marketing- en wervingscampagnes van 2023;
  • Nieuwe waardevolle connecties of het versterken hiervan;
  • De whitepaper: Werving in de Zorg door Spring Marketing.

Locatie

Beeckestijn Business School
Leusderend 30
3832 RC  LEUSDEN
Zie route/contact.

Prijs

€ 95,-  /  Voor leden: € 0 (gratis)  /  excl. btw.

Je kunt tot drie weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos per email afmelden.
Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt ook een plaatsvervanger sturen.

Voor wie?

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor marketing-, communicatie-, innovatie- en HR-medewerkers (in dienst) van zorgorganisaties en voor leden van het Zorgmarketingplatform.
Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.