Netwerk

Investeren in kennis en in je netwerk is belangrijker dan ooit. Daarom organiseert het Zorgmarketingplatform regelmatig bijeenkomsten en themasessies. Voor netwerken, kennisdeling, inspiratie en innovatie.

 

Wil jij ook bijgepraat worden over de belangrijke zorgmarketingthema’s van vandaag? In een ontspannen en inspirerende sfeer met vakgenoten van gedachten wisselen? Kom dan naar onze bijeenkomsten en themasessies en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Agenda

Bekijk de Agenda voor een compleet overzicht van alle activiteiten. Word snel lid en profiteer van alle voordelen.

 

Online community op LinkedIn

Op LinkedIn hebben we de community-groep van het Zorgmarketingplatform voor nieuws, vragen en discussie. Onze eigen ‘community of experts’. Praat en discussieer mee over actuele marketing- en communicatiethema’s in de zorg.

 

De community-groep is toegankelijk voor marketing- en communicatieprofessionals van zorgorganisaties en leden van het Zorgmarketingplatform. Meld je snel aan voor de community-groep op LinkedIn

 

Join the club!

De afgelopen jaren hebben marketing- en communicatiemedewerkers van een groot aantal zorgorganisaties een bijdrage geleverd aan het Zorgmarketingplatform. Zoals: Beweging 3.0, Laurens, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Albert Schweitzer Ziekenhuis, GGZ Friesland, Indigo, Attrium MC, Riagg Maastricht, Drie Gasthuizengroep, Optimal Care kliniek, Curavista, Reinaerde, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Het Oogziekenhuis, Tante regel het, Rijnstate Ziekenhuis, Afslankacademie, Menzis, Groene Hart ziekenhuis, Verian, MC Haaglanden, Havenziekenhuis, Groenhuysen, Haga Ziekenhuis, De Drie Notenboomen, Buurtzorg, Diakonessenhuis, Pluryn, Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) en Argos Zorggroep. De afgelopen jaren hebben vele honderden marketing- en communicatiemedewerkers, managers en bestuurders van zorgorganisaties deelgenomen aan onze activiteiten.

 

Wil jij ook een keer een presentatie houden voor jouw marketing- en communicatiecollega’s over jouw marketingprojecten en -plannen, of een werkbezoek mogelijk maken, laat het dan weten!

 

In The Spotlights

We brengen graag onderstaande activiteiten extra onder de aandacht: