Zorgorganisatielidmaatschap

Als zorgorganisatie kun je ook een zorgorganisatielidmaatschap afnemen voor meerdere medewerkers. Dus voor meerdere marketing- en communicatiemedewerkers, managers, directeuren, staffunctionarissen, etc.

Met een zo’n groepslidmaatschap stimuleer je medewerkers om te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en vakdeskundigheid. Door medewerkers actief te laten deelnemen aan de activiteiten van het Zorgmarketingplatform. Deelname biedt diverse voordelen.

Wat is inbegrepen?

Medewerkers kunnen (met korting) deelnemen aan netwerkbijeenkomsten, themasessies en Q & A-sessies. Ook kunnen medewerkers, vaak met korting, opleidingen volgen bij onze opleidingspartners. Medewerkers kunnen de kennisbank raadplegen, meepraten in de online communitygroep en vacatures plaatsen in onze online vacaturegroep. Medewerkers worden lid van een bijzondere ‘community of expert’.

Het jaarlijks lidmaatschapsbedrag is gebaseerd op 5 individuele lidmaatschappen en bedraagt €1.180,-. Een korting van 20% dus.

Bekijk bij Lid worden alle vele voordelen voor de medewerkers. Wil je je aanmelden voor een zorgorganisatielidmaatschap of meer weten, neem dan contact op met het Zorgmarketingplatform via info@zorgmarketingplatform.nl.