Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van het Zorgmarketingplatform! Het eerste, grootste en actiefste kennisplatform voor marketing in de zorg in Nederland. Hét platform voor netwerken, kennisdeling, inspiratie en innovatie.

Investeer in kennis, netwerk en ontwikkeling

Investeren in kennis en in je netwerk is belangrijker dan ooit. Wil jij ook bijgepraat worden over de belangrijke zorgmarketingthema’s van vandaag? In een ontspannen en inspirerende sfeer met vakgenoten van gedachten wisselen?

Word dan lid van het Zorgmarketingplatform. Het stimuleert je om te blijven werken aan vakdeskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Onze ambitie is om zorgmarketing in Nederland echt op de kaart te zetten. Met jouw lidmaatschap steun je de verdere ontwikkeling en professionalisering van het zorgmarketingvakgebied!

7 redenen om lid te worden: profiteer van diverse voordelen

Leden krijgen direct toegang tot een interessant netwerk in zorgmarketing. Je maakt deel uit van een ‘community of experts’ waardoor je bij blijft in je vak. Ook kun je profiteren van diverse voordelen en kortingen zoals:

  1. Korting op activiteiten van het Zorgmarketingplatform zoals korting op bijeenkomsten, themasessies en (gratis) Q&A-sessies.
  2. Korting op opleidingen en workshops van Beeckestijn Business School, Institute for Service Leadership, ZorgmarktAcademie, NXT Pharma Marketing Academy en De Zorgmarketing Praktijk.
  3. Korting op in-company zorgmarketingworkshops (trainingen) van Indora Managementadvies, Spring marketing en Zorgbroeders.
  4. Korting op events van partners.
  5. Toegang tot een kennisbank met artikelen, tools en tips.
  6. Toegang tot de community-groep en vacaturegroep op LinkedIn.
  7. Toegang tot een groot netwerk van marketing- en communicatieprofessionals in de zorg.

Leden ontvangen periodiek de nieuwsbrief met nieuws, kennis en inspiratie over marketing in de zorg. Leden ontvangen ook de resultaten van het periodieke Zorgmarketing Onderzoek.

Kortom, het Zorgmarketingplatform biedt diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met gedeelde kennis, inspiratie en innovatie. Bekijk hier het detailoverzicht van alle prijsvoordelen (kortingen) voor leden van het Zorgmarketingplatform.

Wie kan lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor marketing- en communicatieprofessionals van zorgorganisaties en voor alle andere professionals met belangstelling voor marketing, communicatie, verkoop, service en innovatie in de zorg.

Het is mogelijk om als zorgorganisatie een zorgorganisatielidmaatschap af te sluiten voor meerdere medewerkers. Bedrijven (niet-zorgorganisaties) kunnen ook participeren via een bedrijfslidmaatschap. Neem contact op als je hierin geïnteresseerd bent.

Kosten van het lidmaatschap

De kosten van een persoonlijk lidmaatschap bedragen per jaar 295,-.

Meld je nu aan en profiteer van alle voordelen!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt z.s.m. een bevestiging van je lidmaatschap per email.