Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van het Zorgmarketingplatform! Het eerste, grootste en leukste kennisplatform voor marketing in de zorg in Nederland. Hét platform voor netwerken, kennisdeling, inspiratie en innovatie. Onze ambitie is om zorgmarketing in Nederland echt op de kaart te zetten. Met jouw lidmaatschap steun je de verdere ontwikkeling en professionalisering van het zorgmarketingvakgebied!

 

Investeer in kennis, netwerk en ontwikkeling

Investeren in kennis en in je netwerk is belangrijker dan ooit. Wil jij ook bijgepraat worden over de belangrijke zorgmarketingthema’s van vandaag? In een ontspannen en inspirerende sfeer met vakgenoten van gedachten wisselen? Word dan lid van het Zorgmarketingplatform. Het stimuleert je om te blijven werken aan vakdeskundigheid en persoonlijke ontwikkeling.

 

Gratis boek over online marketing in de zorg

Als je voor 1 december 2017 lid wordt, ontvang je gratis het gloednieuwe boek ‘Power to the People – Online marketing in de zorg’. Dit boek verschijnt medio december 2017 en is geschreven door Marian Draaisma, Marketing Director Pluryn en Sjors van Leeuwen van Indora Managementadvies. 

 

Wie kan lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor marketing- en communicatieprofessionals van zorgorganisaties en voor alle andere professionals met belangstelling voor marketing en communicatie in de zorg.

 

Het is mogelijk om als zorgorganisatie een zorgorganisatielidmaatschap af te sluiten voor meerdere medewerkers. Bedrijven (niet-zorgorganisaties) kunnen ook participeren via een bedrijfslidmaatschap. Neem contact op als je hierin geïnteresseerd bent.

 

Profiteer van diverse voordelen

Leden krijgen direct toegang tot een interessant netwerk in zorgmarketing. Je maakt deel uit van een ‘community of experts’ waardoor je bij blijft in je vak. Ook kun je profiteren van diverse voordelen en kortingen zoals:

 

 • Toegang tot een groot netwerk van zorgmarketingspecialisten en -collega’s.
 • Lid van onze ‘community of zorgmarketingexperts’. 
 • Toegang tot de kennisbank met artikelen, tools en tips.
 • Toegang tot de community-groep en vacaturegroep op LinkedIn.
 • Gratis klankbordsessies via deelname aan Q&A-zorgmarketingsessies.
 • Korting op activiteiten van het Zorgmarketingplatform (1).
 • Korting op specifieke opleidingen van opleidingspartners (2). 
 • Korting op specifieke evenementen van samenwerkingspartners (3).
 • Plaatsen van zorgmarketingvacatures in de vacaturegroep op LinkedIn.
 • Resultaten van het periodieke Zorgmarketing Onderzoek.
 • Interessante zorgmarketingartikelen, onderzoeken, ontwikkelingen en trends.
 • Periodieke nieuwsbrief met nieuws, kennis en inspiratie over marketing in de zorg.
 • Gedeelde kennis, innoverende ideeën en inspirerende ervaringen.
 • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

(1) Zoals korting op bijeenkomsten en themasessies.

(2) Zoals korting op opleidingen, masterclasses en workshops van opleidingspartners. Zo krijgen leden 10% korting op opleidingen van de Beeckestijn Business School, Institute for Service Leadership en NXT Pharma Marketing Academy en 25% korting op masterclasses van de Zorgmarketing Academie in 2017. Afhankelijk van de opleiding die je kiest kan het prijsvoordeel oplopen van enkele tientallen tot enkele honderden euro’s per opleiding.   

(3) Zoals korting op events van Beeckestijn Business School en andere partners (bijvoorbeeld Customer Experience & CRM in 1 Day, Design Thinking in 1 Day en Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day). 

 

Gratis boek over online marketing in de zorg

Als je voor 1 december 2017 lid wordt, ontvang je gratis het gloednieuwe boek ‘Power to the People – Online marketing in de zorg’. Dit boek verschijnt medio december 2017 en is geschreven door Marian Draaisma, Marketing Director Pluryn en Sjors van Leeuwen van Indora Managementadvies. 

 

Kosten van het lidmaatschap

De kosten van een persoonlijk lidmaatschap bedragen per jaar € 295,-. 

 

Meld je nu aan en profiteer van alle voordelen!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt z.s.m. een bevestiging van je lidmaatschap per email.