Stagevacature: Eventmanagement Zorgmarketingplatform

Wat eventmanagement, zorg en jij met elkaar te maken hebben?

Sinds 10 jaar bouwt het Zorgmarketingplatform aan een online community van marketing- en communicatiespecialisten werkzaam in de zorg. Met de ambitie om dit te laten groeien in 2023, zoeken we nieuwe knappe koppen die weten wat aanpakken is. Voor deze activiteit zijn we namelijk op zoek naar een stagiair (of stagiaires) die ons kunnen ondersteunen bij het organiseren van een jaarcongres en drie regionale bijeenkomsten.  

Wie zijn wij? 

Ons team bestaat uit 6 medewerkers en een schil van interimmers. Veel projectwerkzaamheden doen we in huis, voor specialismen schakelen we met onze partnerbureau’s of doen we een beroep op onze interimmers.  

Wie zoeken we? 

We hebben al wat kleinere evenementen georganiseerd en geven regelmatig trainingen in het land. Omdat we groeien en ambities hebben met het Zorgmarketingplatform, hebben we extra ondersteuning nodig. Handjes, maar vooral ook een goed hoofd. Creatieve studenten die praktisch zijn en goed kunnen plannen en communiceren; met collega’s, met onze gasten, maar zeker ook met de sprekers op de bijeenkomsten.  

We bieden een unieke kans om vanaf de start betrokken te zijn bij het organiseren van een inhoudelijk tof en uniek evenement. Hier stellen we een stagevergoeding tegenover van €350,- per maand. 

Interesse en zoek je nog een toffe stage vanaf februari?! Neem dan contact met ons op.

Contact  

M: Joep@springmarketing.nl
T: 06-15830190

Niet gecategoriseerd