Sjors van Leeuwen neemt afscheid van het Zorgmarketingplatform 

Beste netwerk, 

Indora Managementadvies verkoopt het Zorgmarketingplatform. Dit houdt in dat de community verdergaat als activiteit van het bedrijf ZMP Media zelfstandig, onder leiding van Lisa Silkens en Joep van de Ven.

Het Zorgmarketingplatform bestaat inmiddels 18 jaar. Onder de bezielende leiding van Sjors van Leeuwen is er een community ontstaan van zo’n 2.500 marketing en communicatieprofessionals in de zorg. Door informatie te delen op social media, verschillende websites, een uitgebreid trainingsaanbod en bijeenkomsten, draagt het platform bij aan kennisdeling en vergroting van het zorgmarketing en -communicatievak.

Per 1 januari draagt Sjors van Leeuwen het Zorgmarketingplatform over aan Joep van de Ven en Lisa Silkens.
Sjors blijft met Indora Managementadvies nog een jaar als adviseur en kennispartner aan het Zorgmarketingplatform verbonden, waardoor ook de continuïteit van het platform is gewaarborgd. 

Het Zorgmarketingplatform staat echter niet stil en zal ook de komende jaren aan de weg blijven timmeren. Dit zullen we doen met relevante posts op social media, met interessante artikelen op de website en met een breed on- en offline trainingsaanbod dat, dankzij verschillende aanbieders, speciaal voor marketing- en communicatiespecialisten in de zorg ontwikkeld is. Daarnaast zullen we op korte termijn het jaarprogramma publiceren met bijeenkomsten op onze website www.zorgmarketingplatform.nl en LinkedIn.

Persoonlijk bedanken?

Wil je persoonlijk afscheid nemen van Sjors en kennismaken met Joep en Lisa, de nieuwe coördinatoren van het Zorgmarketingplatform? Dat kan op dinsdag 20 december 2022. Met de laatste bijeenkomst van het jaar, met als thema “Werving in de zorg”, sluiten we het jaar af. Na afloop proosten we bij de kerstborrel op de afgelopen 18 jaar en luiden we een nieuwe periode voor het Zorgmarketingplatform in.

 

Namens het Zorgmarketingplatform,

Sjors van Leeuwen                                          Joep van de Ven & Lisa Silkens
Indora Managementadvies                        ZMP Media