Profiel NXT Pharma Marketing Academy

NXT Pharma Marketing Academy richt zich op marketingprofessionals in de Farmaceutische industrie & Medical Devices. Men biedt verschillende opleidingen aan die je helpen om de vertaling te kunnen maken van strategie naar actie, van plan naar uitvoering.

NXT Pharma Marketing Academy gebruikt het 6C-model voor multichannel marketing als kapstok. Het 6C-model is gericht op het in zes stappen komen tot een succesvolle multichannel strategie, deze (kleinschalig) uit te kunnen voeren, bij succes op te kunnen schalen en verder te optimaliseren. Het is een praktische methode om op een hele gestructureerde manier tot een multichannel touchpoint strategie te komen voor elk van de doelgroep persona’s. Het 6C-model is ontwikkeld op basis van de huidige theorie in combinatie met ervaring van de afgelopen jaren als marketingprofessionals bij verschillende organisaties.

Voordeel leden zorgmarketingplatform

Leden van het Zorgmarketingplatform krijgen 10% korting op de volgende opleidingen van NXT Pharma Marketing Academy:

  • Multichannel Marketing Expertclass.
  • NXT Pharma Masterclasses.

Tip1: Multichannel Marketing Expertclass

De Multichannel Marketing Expertclass volgt het programma van het door NXT Pharma ontwikkelde ‘6C model voor multichannel marketing’. In 6 lesdagen worden de verschillende C’s diepgaand behandeld en worden er best practices van buiten en binnen Farma en Medical Devices besproken. Elke lesdag wordt afgesloten met een workshop waarbij deelnemers aan de eigen case werken. Elke lesdag wordt geleid door een kerndocent die wordt bijgestaan door minimaal 1 en soms meerdere gastdocenten.

Meerdere startdatums. De korting voor leden van het Zorgmarketingplatform bedraagt  10%.  Meer informatie bij NXT Pharma Marketing Academy.

Tip2: NXT Pharma Masterclasses

De NXT Pharma Masterclasses zijn opleidingen en trainingen van 2 dagdelen – overdag of in een middag en avond. Ze worden gegeven door experts uit het veld. Enkele masterclasses zijn:

  • Masterclass Contentmarketing en -management.
  • Masterclass Cross Channel Communicatie.
  • ​Masterclass Service Design Thinking in Farma.
  • Masterclass ‘Hoe bereik je de online patiënt?’.

Meerdere startdatums. De korting voor leden van het Zorgmarketingplatform bedraagt  10%. Meer informatie bij NXT Pharma Marketing Academy.

Overzicht opleidingen en inschrijven met kortingscode

Ga voor een overzicht van alle opleidingen naar de website van NXT Pharma Marketing Academy.

De kortingscode voor leden van het Zorgmarketingplatform is ZMPNXT.
Inschrijvingen met deze kortingscode worden gecontroleerd op lidmaatschap.