Profiel Leyden Academy

De missie van Leyden Academy on Vitality and Ageing  is het verbeteren van de kwaliteit van leven van oudere mensen. Inhoudelijk zijn de speerpunten vitaal, betekenisvol en verbonden hierbij leidend. Vanuit onze missie verrichten we wetenschappelijk onderzoek naar uiteenlopende onderwerpen gericht op vitaliteit en veroudering.

Ook zijn we betrokken bij diverse praktijkprojecten en programma’s, ontwikkelen we blauwdrukken, instrumenten en scholingspakketten. Tot slot dragen we onze visie en inzichten over in diverse onderwijsprogramma’s voor uiteenlopende doelgroepen.

We vinden het belangrijk dat de kennis die we opdoen, zijn weg vindt naar beleidsmakers, zorgverleners en het grote publiek om zo de kwaliteit van leven van oudere mensen te verbeteren.

Opleidingen voor diverse doelgroepen

Als onderwijsinstituut bedient Leyden Academy uiteenlopende doelgroepen, van jonge artsen tot ervaren bestuurders, managers en staffunctionarissen uit zorg en welzijn, en van scholieren tot senioren.

Leyden Academy biedt een divers palet aan klassikale, online en blended opleidingen waarbij onze wetenschappelijke staf zich gesteund weet door een internationaal en multidisciplinair netwerk van docenten. Veel opleidingen zijn ook interessant voor marketing- en communicatieprofessionals werkzaam in zorg en welzijn.

Voordeel voor leden van het Zorgmarketingplatform

Leden van het Zorgmarketingplatform krijgen 10% korting op alle reguliere opleidingen van Leyden Academy.

Overzicht opleidingen en inschrijven met kortingscode

Ga voor een overzicht van alle opleidingen naar de website van Leyden Academy on Vitality and Ageing.

De kortingscode voor leden van het Zorgmarketingplatform is ZMPLEY.
Inschrijvingen met deze kortingscode worden gecontroleerd op lidmaatschap.

Niet gecategoriseerd