Profiel Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management. Men combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Men biedt korte praktijkgerichte trainingen en opleidingen en meer verdiepende opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau. Het opleidingsaanbod wordt continu uitgebreid en ge-updated.

Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet. Beeckestijn biedt een groot aantal actuele opleidingen aan voor de vakgebieden online marketing, social media, sales en klantgerichtheid.

Voordeel leden Zorgmarketingplatform

Leden van het Zorgmarketingplatform krijgen 10% korting op de volgende opleidingen van Beeckestijn Business School:

  • Trainingen.
  • Korte opleidingen.
  • Post HBO-opleidingen.
  • Postdoctorale opleidingen.
  • NIMA opleidingen.

Tip1: Content Marketing (korte opleiding)

Content strategie; hoe en wanneer zet je welke content in, via welk kanaal, op welke wijze en met welke doelstelling? Content marketing en/of het hebben van een content strategie; buzz woorden die je overal tegenkomt. Klopt het inderdaad en kan het hebben van een goede content strategie, of het op de juiste wijze in de markt zetten van het juiste type content het verschil maken? Bijdragen aan je (marketing)doelstellingen? Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten bij het ontwikkelen van een content strategie? Hoe begin je eigenlijk met content marketing? En hoe distribueer je die content dan over de mogelijke kanalen zoals internet, televisie, radio, print, social media, games, mobiele devices en events zodat ze elkaar ook daadwerkelijk versterken?

Meerdere startdatums. De korting voor leden van het Zorgmarketingplatform bedraagt  10%. Meer informatie bij Beeckestijn Business School.

Tip2: Digital & Online Marketing (post-HBO opleiding)

Succesvol toepassen van digital & online marketing in jouw organisatie. Al 976 deelnemers gingen je voor! Is er nog een organisatie te vinden die niets doet met digitale en online marketing? De uitdaging nu is om snel te kunnen reageren op nieuwe kansen en ontwikkelingen, binnen de kaders van een heldere en succesvolle digital en online strategie. De kern van de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën en hoe deze concreet in je eigen organisatie toe te passen.

Meerdere startdatums. De korting voor leden van het Zorgmarketingplatform bedraagt  10%. Meer informatie bij Beeckestijn Business School.

Tip3: Online marketingcommunicatie (post-HBO opleiding)

Bij marketingcommunicatie staat altijd een commerciële of daaraan afgeleide doelstelling centraal, zoals een verkoopdoel of een dienstverleningsdoelstelling. Door de enorme groei en explosie van het aantal (online) mogelijkheden, kanalen en media is het steeds lastiger geworden om marketingcampagnes doeltreffend en efficiënt te organiseren zodat je je doel ook haalt. Samen met vakgenoten verken je hoe je een strategie formuleert en realiseert. In deze opleiding krijgt je antwoord op de vraag hoe je de nieuwe digitale kanalen doelgroepspecifiek en op een zinvolle manier kunt inzetten, hierbij inspelend op de actuele trends en ontwikkelingen. Je schrijft je eigen online (marketing)communicatieplan voor jouw organisatie of opdrachtgever.
Meerdere startdatums. De korting voor leden van het Zorgmarketingplatform bedraagt 10%. Meer informatie bij Beeckestijn Business School.

Tip4: Customer Experience & Multichannel Management (postdoctorale opleiding)

Klantbeleving als uitgangspunt voor jouw strategie. In de postdoctorale opleiding. Customer Experience & Multichannel Management krijg je vanuit de praktijk cases en ervaringen aangeboden, vanuit de wetenschap bieden wij je de laatste stand van zaken, resultaten van lopend onderzoek en interpretaties. Deze combinatie leidt op tot optimale mix van theorie, strategie en praktijkkennis op het gebied van customer experience en multichannel management.

Meerdere startdatums. De korting voor leden van het Zorgmarketingplatform bedraagt 10%. Meer informatie bij Beeckestijn Business School.

Tip5: Nima B Marketing Manager (Nima diploma)

De opleiding NIMA B1 Marketing Manager is voor mensen die werkzaam zijn in een marketingfunctie als manager, een leidinggevende rol ambiëren of adviseur zijn. De NIMA B marketingopleidingen zijn niet weg te denken uit de marketingwereld. Het zijn opleidingen voor marketeers die willen groeien, initiatieven tonen, nadenken over het vak en zich blijven ontwikkelen.

Meerdere startdatums. De korting voor leden van het Zorgmarketingplatform bedraagt 10%. Meer informatie bij Beeckestijn Business School.

Overzicht opleidingen en inschrijven met kortingscode

Ga voor een overzicht van alle opleidingen naar de website van Beeckestijn Business School.

De kortingscode voor leden van het Zorgmarketingplatform is ZMPBBS.
Inschrijvingen met deze kortingscode worden gecontroleerd op lidmaatschap.