#1 Kijk je mee achter de schermen?

23 februari 2023

Het is je misschien niet ontgaan dat we de afgelopen periode druk in de weer zijn geweest met het doorontwikkelen van het Zorgmarketingplatform. Kleine aanpassingen hier en daar, nieuwe rubrieken in o.a. de nieuwsbrief en actief op de socials. We nemen jullie graag mee in onze plannen!  

Zorgmarketing in het gesprek

De afgelopen periode zijn we al met verschillende van jullie, de leden, het gesprek aangegaan. Wat heeft jullie in eerste instantie ertoe bewogen lid te worden? Waar hebben jullie behoeften aan? Welke onderwerpen en thema’s spelen er binnen jullie marketing- en communicatieteams, en binnen jullie organisaties algeheel? Hoe kan het Zorgmarketingplatform en de academie je nog beter in je behoeften voorzien? Jullie hebben ons al veel feedback gegeven, wat we als input gaan gebruiken om vernieuwing door te voeren in het Zorgmarketingplatform. 

Hebben we nog geen contact met je opgenomen, weet dan dat we naar je ‘onderweg’ zijn. Nog geen lid van het Zorgmarketingplatform? Ook dan horen we graag wat je mist en wat jou eventueel in de toekomst ertoe kan bewegen toch volledig lid te worden van onze community van zorgmarketing- en communicatieprofessionals. Neem dan contact op via info@zorgmarketingplatform.nl 

Trainingsaanbod voor jou

Als sneakpeek in wat dit kwartaal centraal staat: We focussen ons momenteel op het verbeteren van het trainingsaanbod in onze zorgmarketing academie, oftewel De Zorgmarketing Praktijk. We stellen ons nu de vraag hoe we middels artikelen, turtorials, e-learnings en zowel met offline, als online trainigen, jullie als (niet-)leden kunnen ondersteunen met het ontwikkelen van jullie bestaande kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie in de zorg. Dit doen we in samenwerking met bestaande, maar ook met nieuwe partners. Dus houdt je mail, de website en de socials goed in de gaten! 

We gaan regionaal!

Zoals we al deelde in de afgelopen nieuwsbrief zullen er dit jaar, naast het Landelijke Zorgmarketingcongres, maar liefst drie regionale bijeenkomsten plaats gaan vinden. De eerste staat al snel op de stoep! Dus regio West, opgelet!  

Zorgmarketingonderzoek 2023

Op de achtergrond loopt nog steeds ons landelijk Zorgmarketing onderzoek. We hebben hier en daar al wat voorlopige resultaten met jullie kunnen delen op onze socials, maar dit gaat natuurlijk veel dieper. Om een betrouwbaar beeld te kunnen geven van de markt, hebben we jullie kennis en ervaringen nodig m.b.t. het marketingniveau binnen jullie zorgorganisaties.

Het onderzoek loopt nog enkele weken, waarna we aan de slag gaan met het eindrapport. Heb je aan het einde van het onderzoek je e-mailadres achtergelaten? Dan delen we met jou als eerste de resultaten! Heb je nog niet deelgenomen, dan kan je dat meteen nog doen! 

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen het Zorgmarketingplatform? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op de website en wordt lid van onze besloten LinkedIn Community groep.