#9 Kijk je achter de schermen

Met de bloesems in volle bloei en de lucht doordrenkt met de belofte van warmere dagen, zijn we bij het Zorgmarketingplatform druk bezig geweest met het thema ‘werving in de zorg’.

Onze partner, Springmarketing, heeft aanzienlijke expertise opgebouwd op het gebied van werving in de zorg. In hun Whitepaper bieden ze een schat aan opties en tips om je als zorgaanbieder en werkgever slimmer te presenteren om zo mensen aan te trekken.

Daarnaast heeft Springmarketing, in samenwerking met Digital Raise, een online campagne ontwikkeld voor Brentano. Dit resulteerde in maar liefst 250 reacties! Bekijk de livesessie terug voor handige do’s en dont’s op het gebied van online marketing in de zorg.

Het thema ‘werving in de zorg’ nadert zijn einde. Om onze leden een compleet overzicht te bieden van alle kennis rondom dit thema, sturen we vanaf nu een speciale themanieuwsbrief, met daarin alle publicaties, events en activiteiten rondom het thema dat we behandelen.

Volgende periode starten we met het nieuwe thema: Innovatie. Belangrijke zorginnovaties dragen bij aan betere, toekomstige en betaalbare zorg. Een onwijs interessant thema!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen het Zorgmarketingplatform? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op de website, en wordt lid van onze besloten LinkedIn Community Groep.