#8 Kijk je mee achter de schermen?

Voor velen was de paasvakantie een welkome onderbreking, een moment om even op adem te komen en te genieten van wat vrije tijd. Maar nu zijn we teruggekeerd naar de realiteit, naar de e-mails die zijn opgestapeld, de projecten die op ons wachten en de deadlines die naderen.

Bij het Zorgmarketingplatform zijn we druk bezig geweest met het implementeren van verbeteringen en vernieuwingen. Een van de opvallendste veranderingen is de transformatie van onze website. Met een frisse nieuwe look is het nu eenvoudiger dan ooit voor onze leden om met ons in contact te komen. Vragen, opmerkingen of suggesties, een eenvoudig berichtje via whatsapp volstaat. Deze directe communicatiemethode blijkt al aanzienlijk efficiënter dan traditionele e-mails.

Neem een kijkje van onze vernieuwde homepage en laat ons weten wat je vindt!

Een ander aandachtspunt was het verbeteren van de toegankelijkheid van onze kennisbank. Voorheen was onze kennispagina een wat overweldigende lijst van artikelen, publicaties, presentaties en Whitepapers. Om deze uitdaging aan te pakken, hebben we onze content verdeeld in zes thema’s, gebaseerd op ons Zorgmarketing Maturity Model. Daarover later in het jaar meer. Deze thema’s vertegenwoordigen belangrijke aspecten binnen de zorgmarketing.

Bezoek onze kennispagina voor een overzicht van al onze vernieuwde content.

Werving in de zorg

Deze vernieuwingen zijn slechts een voorproefje van onze inspanningen om in de zorg marketing te laten landen en alle collega’s te ondersteunen en te versterken. Deze maand  tot en met half mei focussen we op een belangrijk thema in de zorg, namelijk: ‘Werving van zorgpersoneel’. We gaan diverse Whitepapers publiceren en sessies organiseren met experts op dit gebied. Dat sluiten we afgesproken met een gratis kennissessie over werving in de zorg op 14 mei in Den Bosch. Meld je aan! 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen het Zorgmarketingplatform? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op de website, en wordt lid van onze besloten LinkedIn Community Groep.