#7 Kijk je mee achter de schermen?

22 augustus 2023

Zo langzamerhand is iedereen weer terug van vakantie. De zomer is voor veel mensen een periode waarin ze het iets rustiger aan doen. Veel mensen zijn op hun vakantieadres, dus zijn er minder afspraken. Een mooi moment voor veel mensen om achterstanden weg te werken, bij te lezen of de mail te ordenen. Stilte voor de storm, want het najaar staat te boek als een drukke periode. Want voor het einde van het jaar moet nog alles af, nieuwe projecten nog snel, snel opgestart en natuurlijk moeten de plannen voor volgend jaar gemaakt. 

Zo ook voor ons. Na het succes van de eerste twee LinkedIn Livestreams stomen we lekker door naar de volgende, en naar die twee daarna. Want hebben al een hele serie gepland. Over de inzet van LinkedIn bij het werven van medewerkers en over hoe je medewerkers meekrijgt, bijvoorbeeld als je een innovatie implementeert. Tijdens die ‘Live’ sessies praten me met experts over het onderwerp en krijg je de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Een mooie manier dus om de kneepjes van het vak te lezen. 

Een seintje krijgen als de volgende livestream van start gaat? Meld je dan meteen aan. En houd de socials in de gaten, zodat je weet wat we nog meer voor je in petto hebben! 

Bijeenkomsten in het land 

Heb je trouwens daarna nog steeds vragen, hou dan zeker onze agenda op het Zorgmarketingplatform.nl in de gaten. We zijn druk bezig om nieuwe trainingen en bijeenkomsten toe te voegen waarmee je echt de diepte in kunt.  

We organiseren samen met onze partners interessante werksessies waar je niet alleen kunt luisteren naar experts, maar ook zelf aan de slag kan. Voor de maand oktober bereiden we een bijeenkomst voor over innovatie in de zorg, en wat erbij komt kijken om iedereen ‘aan boord te krijgen’. De Zorggroep en BeterDichtbij delen hun ervaring.

In november kijken we samen met ExCap en UMC Groningen naar de rol en impact van medewerkerstevredenheid. 


                            


Vraag maar raak!

We merken dat er veel behoefte vanuit jullie is om een mogelijkheid te hebben te sparren met je collega’s én experts over brandende vraagstukken en thema’s op het gebied van marketing en communicatie in de zorg. Onze partner Olifant Media hierop een oplossing. Zij organiseren twee online vragenuurtjes en bieden daarin de ruimte om vragen te stellen over onderwerpen rondom social media marketing en zoekmachinemarketing in de zorg. Deelname is gratis. Iets voor jou? Schrijf je vragen maar alvast op, want de eerste sessie staat gepland op donderdag 14 september!

Partners 

In de zomermaanden hebben we niet stilgezeten met het werven van nieuwe contentpartners. We zijn op dit moment in gesprek met een specialist op het gebied van zorginnovatie en -communicatie en met een consultancy organisatie en trainer op het gebied van Patient Journeys. We houden jullie op de hoogte!