#6 Kijk je mee achter de schermen?

26 juli 2023

De laatste eindsprint voor de vakantieperiode. Velen van jullie zijn misschien al vertrokken naar warmere oorden. Anderen hebben toch voor de verkoeling gekozen en besloten de hittegolf te ontwijken. Wat je bestemming ook mag zijn, de vakantie is er om je batterij weer op te laden en fris weder te keren!

Ook voor ons is de vakantie inmiddels begonnen. Afgelopen maand hebben we daarom een tandje bijgezet om onze agenda weer te vullen met toffe trainingen, zorgmarketing workshops, livestreams en meer!  

De Livestreams waren een succes! 

Vloggen in de zorg. Sommigen zijn er al volop mee bezig. Anderen weten nog niet waar te beginnen. Perfecte gelegenheid dus als je al je vragen kan afvuren op de vlog-expert, Saskia van der Hilst. Een klein voorproefje van haar aanstaande Masterclass ‘Vloggen met je telefoon’.  

Wat zijn de do’s en dont’s? Volg je het script, of ga je mee in de spontaniteit van het proces? Investeren in een dure camera, of gewoon met je telefoon? Hoe spreek je verschillende doelgroepen aan? Eén allesomvattende vlog of toch meerdere varianten? Het antwoord vind je terug in de livestream opname op de Zorgmarketingplatform bedrijfspagina.  

Nieuwsgierig? De volgende staat alweer gepland in augustus. Houd onze social media en mail dus goed in de gaten.  

Upgrade je digitale marketing skills 

Of je nu wilt ontdekken hoe je jouw LinkedIn profiel eruit laat springen, of hoe je effectieve LinkedIncampagnes opzet om personeel te werven. Misschien wil je wel de online vindbaarheid van je organisatie verbeteren? Wat het ook is, onze kennispartners staan voor je klaar als je terugkomt van vakantie met diverse trainingen, workshops en masterclasses!  

Ga naar onze agenda voor het gehele overzicht of bezoek de Zorgmarketing Praktijk voor alle trainingen en workshops van onze partners.

Productvoorwaarden op papier

We hebben de Productvoorwaarden 2023 een nieuw jasje gegeven. Nu we steeds meer van onze partners formaliseren, vinden we het ook belangrijk dat het voor jullie duidelijk is welke afspraken er gelden. Wanneer jij je nu aanmeld voor één van de trainingen of workshops via het Zorgmarketingplatform of de Zorgmarketing Praktijk, vragen we jou hiermee akkoord te gaan.


Zorginnovaties of medewerkerstevredenheid? 

Hoe leidde De Zorggroep hun innovaties naar succes? Welke lessen leerde BeterDichtbij uit eerdere projecten? Of meeliften op de jarenlange kennis op het gebied van CX van Excap? Of je nu je volgende zorginnovatie wilt laten slagen of de medewerkerstevredenheid wilt verbeteren. We organiseren de Zorgmarketing workshops in samenwerking met partners uit de praktijk die weten waarover ze het hebben. Jij krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van hun ervaring en kennis. Laat je inspireren, ga het gesprek aan met je collega’s en leer van elkaar!  

T/m eind juli meld je je nog met 50% korting aan voor de Zorgmarketing Workshop | Zorginnovaties. 

Prijs: €99 nu tijdelijk € 49,95 (incl. BTW)!*
* Aanbod geld t/m 31 juli. Gratis voor leden.