#4 Kijk je mee achter de schermen?

25 mei 2023

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van ‘Achter de Schermen’. Deze maand gingen we terug naar de basis: hoe kunnen we zo relevant mogelijk zijn voor jullie? Daarvoor moeten we jullie de juiste content gaan aanbieden.

Aanpassingen evenementen agenda  

In de afgelopen maanden hebben we verschillende van jullie gesproken en veel inzichten en ideeën opgedaan. We willen ervoor zorgen, dat wat we leveren, goed organiseert en inspirerend is. Om die reden hebben we besloten om de ZMP-workshop Zuid, oftewel de regiobijeenkomst van 13 juni, te verplaatsen naar een nieuw moment later dit jaar in oktober. Dit geeft ons de mogelijkheid om het programma nog sterker te maken, waardoor jullie er hoe dan ook bij willen zijn. Houd dus de website en onze social media goed in de gaten voor meer updates.

Psst. Alvast een klein geheimpje. Er is een verrassing bij voor de degenen die goed opletten! Stay posted. 

Zorgmarketingplatform gaat LIVE!  

Je leest het goed. We zijn begonnen met voorbereidingen voor een LinkedIn Livestream in samenwerking met één van onze nieuwste partners, Saskia van der Hilst-Tilmans van SimplySas. Hierin bespreken we live op onze LinkedInpagina onderwerpen die voor jullie interessant zijn.

Wat is nu Marketing in de zorg? Hoe zet jij hiervoor je social media slim in? Welke vragenhouden jullie bezig? En natuurlijk, hoe kan dit de zorg verbeteren? De perfecte mogelijkheid voor jullie om live aan haar en aan haar gastspreker, Joep van de Ven van Spring Marketing, al je vragen te stellen.

Meer informatie over de eerste livestream, het specifieke onderwerp en hoe je hieraan deelneemt, vind je snel op onze LinkedIn.

Ledensectie op de schop 

Eén van onze doelstellingen voor 2023 is meer waarde creëren voor onze betalende leden. Met deze volgende stap kunnen we dit realiseren en onze community van marketing en communicatieprofessionals beter ondersteunen.

We hebben namelijk onze eerste stappen gezet voor het creëren van een ledensectie met premiumtoegang. Met Huddle, een communityplatform aangeboden door IMU, bieden we straks een afgesloten omgeving voor betalende leden.

Hierin vind je speciale, exclusieve content en trainingen aangeboden door ons, als Zorgmarketingplatform. Maar ook door onze nieuwe en bestaande opleidings- en praktijkpartners. Zij zullen hier een onmisbare bijdrage aan leveren en hun expertise met jullie delen. Daarnaast bieden we onze online community nieuwe interactiemogelijkheden. Zowel om met elkaar het gesprek te starten, maar ook om gemakkelijk en laagdrempelig kennis met elkaar uit te wisselen.

Dat betekent, dat in de toekomst, niet alles zomaar openbaar wordt aangeboden. Op die manier geven we onze leden meer waarde en voordelen terug voor hun lidmaatschap. Maar niet getreurd. Voor iedereen blijft de mogelijkheid deel te nemen aan onze openbaar, toegankelijke community en de bijbehorende bijeenkomsten en workshops. Uiteraard bieden we blijvend toffe leerzame evenementen, tools en interessante kennis om je te blijven ontwikkelen!