#3 Kijk je mee achter de schermen?

26 april 2023

Een frisse editie met nieuwe ontwikkelingen achter de schermen. Deze maand stond helemaal in het teken van de aankomende bijeenkomsten in regio West en Zuid. Maar ook het jaarcongres vraagt aandacht. In deze editie van ‘Achter de schermen’ nemen we jullie mee in onze gesprekken. 

Op weg naar een toffe regiobijeenkomst West! 

Op 25 mei organiseren we een tweede bijeenkomst voor de westelijke regio. Dat betekent natuurlijk niet dat je niet kan aansluiten als je zelf buiten deze de regio valt. Twee weken geleden hebben we samen met Jurjen Rijsdijk en Veerle Damen van Olifant Media, een zeer productieve meeting gehad in het stadskantoor in Utrecht. Onder het genot van heel veel, goede koffie hebben we in een paar uur tijd weer een inspirerend programma in elkaar gezet. Met een toffe gastspreker als kers op de taart.  

Tijdens deze bijeenkomst duiken we in de wereld van online-cliëntreizen. Wanneer je zorgbeleving online nog niet optimaal is en wel verbeterd kan worden, is dit een bijeenkomst waar je wel bij moet zijn!  

Praktisch, inspirerend en ‘morgen toepasbaar’ zijn de keywords die de voorwaarden omschrijven voor een sterke regiobijeenkomst. Laat je dus verrassen. Meer informatie over deelname en het programma van deze bijeenkomst, vind je hier. 

Regiobijeenkomst Zuid laat niet op zich wachten 

Met de westelijke bijeenkomst bijna voor de deur, kijken wij al verder naar onze voorbereidingen voor regiobijeenkomst Zuid op 13 juni. Om ook onze zuidelijke collega’s persoonlijk te kunnen ontmoeten, organiseren we o.a. samen met De Zorggroep in Venlo een toffe middag rondom het onderwerp:  

‘Hoe krijg je jouw medewerkers mee met innovaties in de zorg?’  

Dit onderwerp heeft diverse raakvlakken op het gebied van interne communicatie, digitale zorg en cliëntparticipatie. Houd de social media in de gaten om op de hoogte blijven van het programma van deze bijeenkomst of schrijf je alvast in op de website. De plekken zijn namelijk beperkt. 

Nieuw in de regiobijeenkomsten:

kom je samen met je collega naar deze bijeenkomst? Dan ontvangen jullie beiden 15% korting op jullie inschrijving. 

Een jaarcongres voor marketing- en communicatieprofessionals in de zorg? 

Dat zien jullie wel zitten! Jullie lieten dit ons massaal weten op een poll die we recent met jullie hebben gedeeld in onze online community op LinkedIn. Het merendeel van jullie geeft aan dit niet te willen missen. Enkelen twijfelen hier nog over. Dat maakt ons benieuwd naar wat jullie van dit congres verwachten.  

Welke onderwerpen mogen niet missen? Welke sprekers inspireren jullie? En hoe kunnen we dit congres nu onmisbaar maken voor jou en aansluiten op de behoeften in de zorg?  

We hebben een korte vragenlijst samengesteld waarin jullie in zes vragen hierop kunnen antwoorden en jullie stem kunnen laten gelden. Wij aan de slag gaan met jullie input, om dit voor iedereen een succes te maken.  

Jij wilt toch ook naar huis gaan met nieuwe informatie en skills die je verder kan helpen?!