Live kennissessie Werving in de Zorg

Er zijn inmiddels ruim 65.000 vacatures in de zorgsector, meldde het CBS in juni dit jaar.

Hoe kun jij als communicatiespecialist, recruitment marketeer, recruiter of HR-medewerker dan nog het verschil maken in deze overspannen arbeidsmarkt? Wat werkt nog wel en wat zeker niet meer? Ben jij ten einde raad of heb je ‘ei van Columbus’? Heb je praktische vragen of juiste goede ideeën die je wilt toetsen? Deel deze dan met je collega’s uit de zorg tijdens deze live kennissessie ‘Werving in de zorg’ van het Zorgmarketingplatform in ‘s-Hertogenbosch.

Kennissessie ‘Werving in de zorg’

Op 17 september 2024 begeleiden onze vaste partners, online marketingbureau Olifant media en specialist op het gebied van tevreden medewerkers Excap, de discussie aan de hand van prikkelende stellingen en interessante praktijkcases.

Het is dus een bijeenkomst die helemaal om jou en je collega’s van andere zorgorganisaties draait! Dus dé gelegenheid ook om al je vragen te stellen, je inzichten te delen en met frisse nieuwe ideeën en ervaringen weer naar huis te gaan.

Datum: 17 september 2024
Tijd: 09:30 t/m 13:00 (inclusief lunch)
Locatie: Veemarktkade 8 in ‘s-Hertogenbosch (10 min. lopen vanaf centraal station Den Bosch)


Live kennissessie Werving in de Zorg

gratis evenement
Datum: 17 september 2024
Tijd: 09:30 - 13:00
Locatie: 's-Hertogenbosch

Dit evenement wordt aangeboden door:

Zorgmarketingplatform
Bovenstaande bureaus zijn partner van het Zorgmarketingplatform. Hét kennisplatform voor marketing in de zorg. Voor netwerken, kennisdeling, inspiratie en innovatie. Het eerste, grootste en actiefste platform voor marketing in de zorg. Het Zorgmarketingplatform organiseert sinds 2004 bijeenkomsten en themasessies en voert regelmatig onderzoek uit. De afgelopen jaren hebben meer dan duizend marketing- en communicatiemedewerkers, managers en bestuurders van zorgorganisaties deelgenomen aan deze activiteiten.

Bekijk alle evenementen van Zorgmarketingplatform.

Type evenement
Onderwerpen