Live kennissessie gebruik klantinzichten bij zorgontwikkeling

Hoe gebruik je klantinzichten bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld digitale zorg of woonzorgdiensten? Eind 2023 deed MarketResponse onderzoek naar de voorkeuren, houding en het gedrag van Nederlanders op het gebied van wonen. Met verbluffende resultaten. Niet leeftijd of opleidingsniveau bepaalt hoe mensen omgaan met wonen en zorg maar hoe ze in het leven staan. Met behulp van gedragswetenschappen kan voorspeld worden voor welke zorg en communicatie patiënten en cliënten gevoelig zijn en hoe je die kunt verbeteren.

Kennissessie klantinzichten

Op 27 juni deelt David Verschoor van MarketResponse de inzichten uit dit onderzoek en legt uit hoe je die kunt gebruiken bij de ontwikkeling en inzet van digitale zorg of zorg op afstand. Daarnaast is Wiebe de Ridder van architectenbureau Sweco, specialist op het gebied van woonzorgontwikkeling voor ouderen, aanwezig om te vertellen hoe Sweco die inzichten gebruikt om nieuwe vormen van woonzorg te ontwikkelen.

In deze kennissessie is alle ruimte om jouw inzichten en ervaringen bij het gebruik van klantinzichten met collega’s te delen en vragen te stellen aan je collega’s uit de zorg en de specialisten van MarketResponse en Sweco.

Datum: 27 juni
Tijd: 09:30 t/m 13:00
Locatie: Veemarktkade 8 in ‘s-Hertogenbosch (10 min. lopen vanaf centraal station Den Bosch)


Live kennissessie gebruik klantinzichten bij zorgontwikkeling

Gratis
Datum: 27 juni 2024
Tijd: 09:30 - 13:00
Locatie: Den Bosch

Dit evenement wordt aangeboden door:

Type evenement